Eline Cointepas BaZi flatlay
Eline Cointepas Bazi 4
Eline Cointepas Bazi 5
Eline Cointepas Bazi 3

BaZi, oftewel de Chinese astrologie, staat ook bekend als de ‘Vier Pilaren van het Lot’

BaZi is een eeuwen oude formule voor een dieper begrip van jouw persoonlijke energie. Deze Chinese vorm van astrologie werpt een licht op de vier dierenriemteken en elementen die jouw energie bepalen.

Je geboortedatum onthult een schat aan informatie, gevormd door het jaar, de maand, de dag en zelfs het uur van je geboorte. Deze combinatie vertelt niet alleen waar je sterke punten liggen en wat je talenten zijn, maar ook welke uitdagingen je kunt verwachten.

BaZi geeft inzicht in je persoonlijke energiecycli, zoals de golven van de oceaan die komen en gaan. Door deze cycli te begrijpen, leer je wanneer je energie op zijn hoogtepunt is en wanneer het tijd is om even terug te trekken en op te laden.

Dit begrip helpt je bij het plannen van je activiteiten en het effectief gebruiken van je energie wanneer je natuurlijke flow met je meewerkt, waardoor welzijn en balans in je leven worden bevorderd.

Het analyseren van de vier kolommen geeft inzicht in je persoonlijke blauwdruk, inclusief mogelijkheden, relaties, gezondheid, succes, carrière en geluksperioden. Het belicht ook uitdagingen en zwakke punten. Door je eigen blauwdruk te begrijpen, kun je beter omgaan met succes en uitdagingen in het leven.

Je kunt het gebruiken puur uit nieuwsgierigheid over jezelf, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling, inzicht in je levenslot en planning van je jaar.

BaZi werd traditioneel veel gebruikt om bijvoorbeeld een huwelijkspartner te kiezen of om gunstige tijden te bepalen voor handelingen zoals het tekenen van contracten of het aangaan van de strijd.

Tegenwoordig wordt het nog steeds veel gebruikt voor het plannen van belangrijke evenementen in het leven. Zoals het bouwen van een huis, de datum van een huwelijk en het aangaan van belangrijke samenwerkingen. 

Op een kruispunt in je leven? Ontdek de juiste richting met BaZi en begrijp waarom.

BaZi reading

^
Stap 1

Jouw vraag

Wil je weten hoe je op persoonlijk en zakelijk vlak je energie het beste kunt inzetten? Loop je ergens tegenaan waardoor je vast bent komen te zitten? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe jouw persoonlijke energieflow kunt vergroten? Een BaZi consult begint altijd met jouw persoonlijke wens.

^
STAP 2

Je geboortedatum

Aan de hand van jouw geboortedatum en tijdstip analyseer ik jouw persoonlijke BaZi blauwdruk. Ik werk deze uit met jouw vragen als leidraad.

^
stap 3

De reading

Op de afgesproken datum komen wij live of via beeldbellen bij elkaar om mijn bevindingen van de BaZi reading met je te delen. Je kunt dit gesprek opnemen en zelf aantekeningen maken. 

^
stap 4

Jaarlijkse energiecheck

De dierenriemtekens in BaZi verhouden zich energetisch tot elkaar. Elk jaar is een ander dier de hoofdrolspeler en deze specifieke energie beïnvloedt ook jouw vier pilaren. Een jaarlijkse energiecheck rondom deze verandering geeft je inzicht in wat het jaar jou kan brengen.

Eline was very helpful to me at a time when I needed perspective and space to think.

Eline Cointepas BaZi reading calculator

Vraag gratis jouw BaZi kaart aan

Weet jij wie je bent, wat je kunt en waarom je dingen doet die je doet?

De BaZi laat de energiestromen zien die in jou bewegen. Reken hier je persoonlijke kaart uit.

Elke kolom heeft een eigen energetische betekenis en invloed op jouw leven.

Jaarkolom

De jaarkolom heeft invloed op je relatie met ouders, familie, afkomst, fysieke aspecten, directe omgeving en erfelijke patronen.

Maandkolom

De maandkolom heeft invloed op je carrière, opleiding, leeftijdsgenoten, broers en zussen, exen en werkomgeving.

Dagkolom

De dagkolom vertegenwoordigt jou persoonlijk en jouw partner.

Uurkolom

De uurkolom vertegenwoordigt je diepste dromen, je kinderen en de toekomst.